Szexhungary.hu

A egy gyors módja annak, hogy új emberekkel találkozz SZEX céljából Skype-on, MSN-en, ICQ-n, PURPOSE-en vagy Yahoo-n keresztül! Azok a személyek, akik az alkalmi szexre leginkább hajlamosak nagyobb önbecsüléssel, életörömmel és elégedettséggel rendelkeznek, a depresszió és a szorongás pedig jóval ritkább náluk. A felismerés után az alkalmi pár útjai vagy örökre elválnak egymástól, vagy esélyt adnak a kapcsolatnak és egymásnak. Az első szexet leginkább, de a többi alkalmi szexet is meg kell fontolni, csak ezt lehet ismételgetni.
Hogy megtaláld a magadnak megfelelő alkalmi szexpartner társat, akár Budapest területén, akár vidéki területről van szó, nincs más dolgod, kattints a -ra és böngéssz a jobbnál-jobb szex associate kereső hirdetések között. Ugyanakkor, ha alkalmi partnerrel folytatódna, általában az is problémát jelentene. Arra a kérdésre, hogy „volt-e része olyan alkalmi szexben, ami hosszú távú kapcsolathoz vezetett?” 25-35%-a a nőknek és férfiaknak igennel válaszol.
Szívesen kisérnék nőket vacsorázni, partikra és egyéb szolgáltatást is nyújtok... Alkalmi kapcsolatban is bene vagyok, hívj, ne habozz, nem fogsz csalódni bennem! Nálunk találsz érett hölgyeket, fiatal nőket, szexuálisan túlfűtött szeretőket, alkalmi szexre vágyókat, budapesti sexpartner és vidéki szexpartner kereső csajokat. Alkalmi szexpartner keresõ oldalunkon alkalmi szexre éhes amatõr csajokat és pasikat találhatsz magadnak!
A férfiak körében az alkalmi szex a biológiai alapok miatt ma is elfogadottabb, de nem tehetjük meg azt, hogy a biológiát elválasztjuk a szociokulturális hatásoktól, amelyek igen erős gyökerek, és azok is maradnak. Ha érdekel a sexpartner keresés, akkor nálunk több száz alkalmi szexpartner kereső hirdetés között kereshetsz. Azaz az egyik, könnyen előhívhatja a másikat is, ezért is lehet veszélyes az alkalmi szex, ha az egyik fél nem tudja a helyén kezelni. Ha alkalmi szexpartnerre, szexrandira, escort vagy name lady lányra vágysz, akkor nálunk jó helyen keresed. Ám a lényeg a mi szempontunkból, hogy akik preferálják az alkalmi szexet, azok több pozitív hatással is számolhatnak.
A legtöbb hasonló tanulmány a főiskolások szexuális szokásait vizsgálja, ám nagyon keveset tudunk arról, mi a helyzet a harmincasokkal, a negyvenesekkel és a még ennél is idősebbekkel, ha alkalmi szexről van szó. A lányok , párok, fiúk és travik, akik nálunk hirdetnek, alkalmi szexpartnert keresnek és arra vágynak, hogy az oldalunkon böngésző látogató mihamarabb felvegye velük a kapcsolatot szex accomplice keresés ügyében. A férfiak sokkal jobban bánják, mint a nők, ha nem használnak ki egy alkalmi szexre való lehetőséget.
A nálunk fellelhető alkalmi szexpartner kereső hirdetések részletes adatlappal ellátottak,a leírásokban megtalálod a hirdetők részletes bemutatkozását, adatlapját a szexre vonatkozó igényeiről és megtekintheted fotóit is, akár kicsiben, akár nagyítva.
Amerikai egyetemisták körében végzett kérdőíves vizsgálatok szerint pl. a diákok mintegy eleven%-a élt alkalmi szexet az előző hónapban, a fiúk között 19%, a lányok között 7,5% volt az arány. Sejthető, hogy az alkohol, vagy drogok hatása alatt álló/élő emberek azért keresik az alkalmi kapcsolatokat, szexet, mert ettől remélik, hogy magányosságuk, depressziójuk legalább az intimitással egy rövid időre oldódhat - megoldódhat. Pedig mint minden viszonynak, az alkalmi szexen alapuló kapcsolatnak is megvannak a szabályai, amelyet a partnerek közösen hoznak. A szerelemmel, romantikus kapcsolattal szemben az alkalmi szex mindig rombolta a mentális egészséget, az önértékelést. Vagyis elmehetünk (általában mi az emberek, a többség) egy alkalmi partnerrel szeretkezni, de utána mindenféle lelki problémák jelentkezhetnek. Szóval általában még egy könnyed alkalmi szeretkezés is érzelmi viharokkal, csalódással jár.
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR